Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Enheden undersøger kræftrisikoen i miljø og livsstil, arbejdsmiljø og arvelige risikofaktorer. Den udvikler også nye diagnosemetoder, som kan opdage kræft tidligere.
Center for kræftforskning er i 2017 kåret til verdens stærkeste kræftforskningscenter. Læs mere om forskningscentret:
Forskningsenheden undersøger, hvordan cellernes kommunikerer med hinanden gennem særlige signalsystemer, og hvordan cellerne reagerer på stress og andre påvirkninger udefra.
Forskningsenheden arbejder på at afsløre hemmelighederne bag kræftcellernes evne til at overleve. Forskerne undersøger livsprocesser i cellerne for at skaffe viden om de mekanismer, der styrer kræftcellernes udvikling.
Statistiske analyser er en absolut nødvendig del af både den epidemiologiske og biologiske forskning.Enheden anvender statistiske metoder til at belyse sammenhænge mellem erfaringer og undersøgelser af kræftpatienter på klinikken og teoretiske modeller for, hvordan kræft opstår og udvikler sig.
Enhedens forskningsområde handler om hvordan kræft påvirker patienten og familien, børn og voksne. Hvad kan man gøre for at det bliver et bedre liv efter kræft.
Molekylærbiologisk epidemiologi. Enheden ser bl.a. på kræft i underlivet, og arbejder med at forebygge disse kræftsygdomme og forbedre overlevelsen.
Forskerne i enheden leder bl.a. efter de mekanismer i cellerne, som er årsag til kræft. De forsker for at finde nye elementer i og mekanismer bag vedligeholdelsen af generne, og leder efter nye mål og markører til brug i skræddersyet behandling
Forskerne i enheden arbejder på at skabe mere viden om hjernetumorer af typen glioblastom. Formålet er at udpege mål for nye behandlinger og kunne tilbyde de nye behandlinger i forsøg til patienterne.
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17