Gå til sygdomsliste

Forsøgets titel:TIM3 - NP40435

Tilbage til søgeresultat

Kræftsygdom Behandling på tværs af kræftsygdomme, Lungekræft, Lungekræft, ikke småcellet, Lungekræft, småcellet, Modermærkekræft
Forklaring Dette forsøg er en del af et større et forsøg med forsøgslægemidlet RO7121661. I denne del af forsøget ønsker lægerne at få en bedre forståelse for, hvorfor nogle patienter reagerer bedre på behandlingen end andre. Det vil de gøre ved at indsamle spytprøver med henblik på fremtidig forskning.Forsøget henvender sig til patienter, der deltager i det primære forsøg med stoffet RO7121661.
Baggrund for forsøgsbehandlingen

Dit arvemateriale (DNA og RNA) fungerer som en slags "instruktionsbog" for cellerne i kroppen. Dine spytprøver indeholder dit DNA og kan blive undersøgt med en kortlægning af den præcise sammensætning af alle ens gener (hel-genom-sekventering), og hvordan generne påvirker hinanden (geninteraktion).

Analyser af prøver fra et stort antal patienter og raske frivillige kan hjælpe forskerne med at finde frem til mulige forbindelser mellem sygdomme og forstå, hvordan genvariationer kan påvirke en sygdom. I tillæg hvordan en person reagerer på behandling og opdage nye muligheder for udvikling af lægemidler og skræddersyede behandlinger.

Forsøgsmetode

Det er åbent forsøg, hvilket vil sige, at både du og forsøgslægen ved, hvilken behandling du får.

Du kan deltage i forsøget hvis:

  • Du er en del af det primære forsøg med RO7121661

Sådan foregår behandlingen

En spytprøve vil blive indsamlet den dag, hvor du får RO7121661.

Bivirkninger ved behandlingen

Der vil blive taget en spytprøve samtidig med en af dine planlagte prøvetagninger, så der er ingen yderligere risici forbundet med forsøget.

Her kan du få behandlingen
  • Herlev Hospital
  • Rigshospitalet (Lukket)

Hvis du er interesseret i behandlingen, så tal med lægen på dit sygehus. Lægen kan undersøge, om behandlingen kan være en mulighed for dig.

Diverse

Sponsor: Hoffmann-La Roche

Forsøgets id-numre

EudraCT nr.: 2018-000982-35


Clinicaltrials.gov nr.: NCT03708328

Denne side er sidst opdateret: 2021-04-01

Lægefaglig beskrivelse af forsøget

Resume for fagpersoner

 

Tilbage til søgeresultat