Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rør gæren ud i vandet. Brug en skål med plads til, at dejen kan udvide sig. Tilsæt rugmel og salt. Dæk dejen med låg eller folie, og stil den ved stuetemperatur i to-tre dage. Den færdige surdej har en lys, gylden farve.
Bland alle ingredienser, og lad dejen stå overdækket med et fugtigt klæde til næste dag.
Bland maltøl og rugmel i dejen. Tag surdej fra til næste gang. Drys surdejen med salt, og sæt det i køleskabet. Fordel resten af dejen i to-tre forme, og lad brødene hæve i 4 timer. Pensl dem med olie, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 1 time og 30 minutter.
Lad brødene køle af på en rist.
5 g gær
2 dl lunkent vand
100 g rugmel
1 tsk havsalt
600 g skårne rugkerner
750 g hvedemel
150 g rugmel
1½ l lunkent vand
3 spsk salt
2 maltøl
1 kg rugmel
koldpresset jomfruolivenolie
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17