Skip navigation

Hvad kan du selv gøre

At gøre noget aktivt for sig selv kan give håb og ekstra styrke, når man er i behandling for kræft. Få inspiration til, hvordan du kan gøre noget godt for dig selv og få en bedre hverdag med kræft.

""
""

Naturlægemidler og kosttilskud

Mange bruger naturmedicin som et supplement til kræftbehandlingen. Læs om virkninger og bivirkninger ved fiskeolie, planteøstrogener, højdosis c-vitamin, cannabis og andre naturlægemidler:

Naturlægemidler og kosttilskud
""

Alternative behandlingsformer

Akupunktur kan have en god effekt på smerter, og nogle kræftpatienter oplever, at det mindsker kvalme. Få viden om, hvad behandlingsformer som massage, musikterapi og homøopati kan hjælpe dig med.

Alternative behandlingsformer

Øvelser, du kan lave hjemme

Du kan nemt komme i gang med at gøre noget godt for din krop derhjemme. I videoerne får du øvelser til hele kroppen. Det er Gotvedgymnastik med lav belastning og fokus på naturlige bevægelser.

Se flere øvelser

Yogaøvelser

Du kan også lave simple yogaøvelser med fokus på åndedrættet og på at strække ud. Yogainstruktør Anne Mette Skautrup guider dig:

Yogaøvelser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til patienter og pårørende og bliv opdateret på seneste nyt, personlige fortællinger, forskning og meget mere.