Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Tun og torsk går godt sammen i denne enkle terrine med citron og nori tang. Her spises den med asparges-strimler og wasabicreme med lakserogn.
Tænd ovnen på 180 grader. Beklæd en form eller ildfast fad på ca. 6 x 15 cm med nori tang, så tangen dækker alle kanter. Læg fisken i lag i fadet, skiftevis rød og hvid fisk. Krydr med salt og peber samt saft og skal af citronerne.
Luk fadet med nori tang, og bag i ca. 30 minutter ved 180 grader. Terrinen skal føles fast. Lad den køle af, og skær i skiver på 1 cm.
Kom fløde, hvidvin og wasabi i en gryde. Kog op, og lad det simre i ca. 10 minutter. Saucen skal være kogt så meget ind, at den er tyk og lækker. Kom lakserogn i lige før servering.
Skær aspargesene på langs i tynde skiver, og vend dem et par sekunder i kogende vand. Anret aspargesstrimlerne på midten af tallerkenen som rodet pasta, drys til sidst med salt, og pynt med lidt dild.
3-4 plader nori tang
200 g tun, skåret i tern på ca. 3x3 cm
200 g hvid fisk, f.eks. torsk, helleflynder eller lyssej, skåret i tern på ca. 3x3 cm
2 citroner, saft og revet skal af
1 dl fløde
1 dl hvidvin
1 spsk wasabi, pulver eller tube
4 tsk lakserogn
1 bdt grønne asparges, bunden knækket af (ca. 2 cm)
lidt dild i kviste
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17