Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Sprøde, bagte rodfrugtfritter og et godt stykke fisk er nemt at lave og smager dejligt. Den grønne persillepesto er god til både fisk og bagte rodfrugter.
Tænd ovnen på 160 grader, og klargør grøntsager og krydderurter. Drys fisken med salt og sukker.
Skær rodfrugter og løg i stykker a ca. 1 cm, bland dem med olie og eddike, og krydr med salt og peber. Læg rodfrugter og løg i et ildfast fad, og bag dem i den forvarmede ovn ved 160 grader i 20 minutter. Læg så fisken ovenpå, og lad det bage i yderligere 10 minutter.
Kom alle ingredienserne til persillepestoen i foodprocessoren, og blend dem. Smag pestoen til med salt og peber.
Dryp pestoen ud over rodfrugter og fisk, drys brøndkarse over, og servér. Spis gerne groft brød til retten.
Er der en rest tilbage, kan den serveres koldt som salat til frokost.
600 g lyssej
2 tsk sukker
200 g kartofler
400 g knoldselleri
400 g gulerødder
2 rødløg
2 spsk rapsolie
2 spsk æbleeddike
salt og peber
1 stort bdt bredbladet persille
2 fed hvidløg
60 g hasselnøddekerner
40 g kapers
1¼ dl koldpresset rapsolie
2 spsk æbleeddike
salt og peber
1 stort bdt brøndkarse
groft brød
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17