Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rodfrugter stegt på panden er dejligt vegetarisk tilbehør til både kød, fisk, skaldyr og grøntsagsretter. Varierer grøntsagerne på panden efter smag, årstid og hvad køleskabet byder på.
Skræl og skær rodfrugterne i stave. Steg sesamfrø og nigellafrø i olie på en pande i et par minutter.
Tilsæt rodfrugterne og steg det igennem i 4-5 minutter. Tilsæt limesaft og -skal samt ahornsirup. Steg det hele et par minutter til, og smag til med salt.
Servér rodfrugterne sammen med andre gode grøntsagsretter, kød, fisk eller skaldyr.
200 g knoldselleri
200 g pastinak
200 g gulerødder
4 spsk sesamfrø
4 spsk nigellafrø (jomfru i det grønne)
koldpresset jomfruolivenolie
1 økologisk limefrugt, saft og skal af
1-2 spsk ahornsirup
flagesalt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17