Gå til sygdomsliste

Sprøde chips af havregrød

Hurtig tilberedning
Portioner: 4

Har du en rest havregrød eller øllebrød til overs, kan den bruges til at lave lækre, sprøde snacks. Grøden smøres tyndt ud på en bageplade og bages, så du får sprøde flager a la tynde kiks. 


Sådan gør du:

Smør havregrød eller øllebrød helt tyndt ud på et stykke bagepapir med en palet eller en dejskraber, og drys med lidt havsalt.

Bag i ovnen ved 160° i 30-35 min, til flagerne er helt tørre og sprøde.

Tag flagerne ud af ovnen, lad dem køle af, og tag dem forsigtigt af bagepapiret, så de holder sig, som store flotte flager. Spis havre- eller øllebrødsflagerne som knækbrød eller sprøde chips.

Ingredienser

kold havregrød eller øllebrød (f.eks. en rest fra morgenmaden)
lidt havsalt