Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Riv blomkålsbuketterne på et rivejern. Skær blomkålsstokken, fennikel og gulerod i tern på ca. ½ x ½ cm.
Kom den revne blomkål og grøntsagsternene i en gryde sammen med olie, salt, peber, rørsukker og eddike, og damp det under låg i ca. 3 min.
Tag gryden af varmen, og lad grøntsagerne køle af.
Lav mayonnaisen: Pisk æggeblomme, salt, peber, sennep og eddike hvidt med en elpisker. Pisk videre og tilsæt olie i dråber, lidt af gangen. Tempoet kan sættes en smule op, efterhånden som olien er blandet i.
Juster mayonnaisens smag med salt, peber og en smule eddike, hvis smagen er for fed.
Hak den syltede agurk, og vend den og de afkølede grøntsager med mayonnaise og yoghurt. Hak til sidst kørvel, og vend den i remouladen.
¼ blomkål
½ fennikel
1 gulerod
1 spsk koldpresset rapsolie
salt og peber
15 g rørsukker
1 spsk æbleeddike
20 g syltet agurk
4 spsk mayonnaise (færdigkøbt eller hjemmelavet, se opskrift nedenfor)
4 spsk yoghurt
½ bundt kørvel
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk sennep
1 tsk æblecidereddike
1 dl koldpresset rapsolie
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17