Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Lækker citronkage til eftermiddagskaffen, der kan holde sig i flere dage uden at blive tør. På grund af den friske, syrlige smag kan kagen være god, hvis du har kvalme.
Tænd ovnen på 200 grader. Rør smør og sukker rigtig godt sammen. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt imellem hvert æg. Riv marcipanen og vend den i dejen. Tilsæt hvedemel og bagepulver, og rør dejen godt sammen. Vend til sidst citronskal i, og fordel dejen i en springform med en diameter på 22 cm, beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 30-35 minutter. Køl kagen helt af på en rist.
Rør glasuren sammen af flormelis og citronsaft, til den er let tyktflydende, og fordel glasuren på den afkølede kage. Pynt evt. med en smule revet citronskal og finthakkede pistacienødder.
150 g blødt smør
150 g sukker
4 æg
100 g marcipan
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1½ økologisk citron, skallen heraf
150 g flormelis
1 økologisk citron, saft og skal af
Evt. hakkede pistacienødder og revet citronskal
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17