Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Yoghurtfromage med solbærsaft, der giver et godt tilskud af protein og kalorier. Du kan bruge andre slags saft end solbær, hvis du har mere lyst til en anden smag.
Rør yoghurt, kvark, sukker og solbærsaft sammen.
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Pisk fløden til skum.
Pres husblassen for vand, og smelt den over vandbad. Rør den smeltede husblas ud i yoghurtmassen, og vend flødeskummet i.
Stil fromagen til afkøling i ca. 2 timer før servering.
Du kan udskifte solbærsaften med andre slags saft, f.eks. hyldeblomst-, jordbær- eller blåbærsaft.
2 1/2 dl yoghurt naturel
1 dl kvark 1% eller skyr
1 1/2 spsk sukker
1 1/2 spsk koncentreret solbærsaft
2 1/2 blade husblas
3/4 dl piskefløde
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17