Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Pesto er en dejlig ting at have i køleskabet, det kan løfte en helt almindelig rugbrødsmad eller sandwich, vendes med pasta eller spises til brød, grøntsagsstave, brødstænger, kiks og knækbrød. Og meget mere!
Skyl basilikummen, og bræk parmesanen i mindre stykker. Blend det sammen med pinjekernerne, presset hvidløg, olie og citronsaft. Smag pestoen til med salt og peber. Juster med olie eller vand, så den får en god cremet konsistens. Pestoen kan holde sig i køleskabet i tætsluttende emballage i en uge.
Spis pestoen til groft brød, grove brødstænger eller rugknækbrød. Pestoen er også velegnet som smørelse i en sandwich og i pastaretter eller som tilbehør til ost, kylling og fisk.
Ved kvalme og smagsforandringer kan det hjælpe at smage maden til med krydderurter. Med en pesto i køleskabet kan du nemt og hurtigt give din sandwich, rugbrødsmad, suppe, pasta, kylling og så videre et skud krydderurter.
Hvis du ikke kan lide basilikum kan du lave pestoen af din yndlingskrydderurt i stedet.
50 g parmesan
50 g pinjekerner
½-1 fed hvidløg
en potte basilikum
1-1½ dl rapsolie
½ tsk citronsaft
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17