Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Skøn vegetarisk omelet, der er spækket med friske krydderurter. Spis den som den er eller med stenbiderrogn smagt til med citron, rødløg, purløg og brøndkarse.
Hak krydderurterne fint. Pisk æggene godt sammen med vand, salt, peber og finthakkede krydderurter. Varm olivenolien op på panden, og hæld æggemassen på. Lav en tynd omelet pr. person, og steg den på begge sider, til æggemassen er stivnet.
Pil og hak rødløget fint. Salt stenbiderrognen efter smag, og bland den med rødløg, purløg og citronskal. Spis stenbiderrognen sammen med omeletten og en masse frisk brøndkarse.
Hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold, kan du erstatte vandet af sødmælk eller fløde. Servér evt. også en skefuld cremefraiche til omeletten, gerne sammen med stenbiderrogn.
Hvis du oplever smagsforandringer, er det en god idé at smage din mad til med krydderurter, citron, hvidløg og lignende. Ved denne omelet kan du prøve dig frem med hvilke krydderurter, der smager dig bedst.
8 æg (2 æg pr. person)
1 sjat vand
1 godt drys salt
friskkværnet sort peber
krydderurter efter smag, f.eks. brøndkarse, karse eller purløg
koldpresset jomfruolivenolie
1 rødløg
200 g renset, letsaltet stenbiderrogn
1 lille bdt purløg, finthakket
1 økologisk citron, fintrevet skal af
brøndkarse
salt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17