Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Nem nougatis af smeltet nougat, æggeblomme og fløde. God som den er eller sammen med vaniljeis.
Pisk fløden til skum.
Smelt nougaten over vandbad. Vend æggeblommerne i nougaten, Og vend så nougatmassen i flødeskummet.
Hæld massen i en form, og sæt den i fryseren. Indfrysningen tager ca. 5 timer.
2 1/2 dl piskefløde
125 g blød nougat
3 pasteuriserede æggeblommer
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17