Gå til sygdomsliste

Tomatsuppe

Portioner: 2

Lækker vegetarisk tomatsuppe.


Sådan gør du:

Svits gulerødder og løg let i olien og tilsæt kartoflerne. Hæld tomaterne og halvdelen af bouillonen ved. Tilsæt salt og krydderier og lad suppen småkoge under låg i ca. 20 minutter.

Pisk suppen let igennem og spæd med resten af bouillonen, til den får den ønskede konsistens. Tilsæt evt. mere salt.

Server suppen med brød og evt. lidt tørristet bacon i tern.

 

Tip:
  •  
    Energirig

Tilsæt piskefløde og ekstra olie.

Ingredienser

1 stor gulerod, groftrevet
1 stort løg i tern
½ spsk olie
2 store skrællede kartofler i tern
1 dåse hakkede tomater
3-4 dl grøntsagsbouillon
1-2 fed hvidløg
½ tsk basilikum
lidt oregano
salt og peber