Gå til sygdomsliste

Ditliv - et kursus for patienter og pårørende

Dato/tid:
22. september 2020 09:00 - 14:00

Ditliv er et rådgivningstilbud til kræftramte og deres pårørende, som præsenterer en værktøjskasse med viden, inspiration, gode råd og enkle redskaber inden for fem områder, der er en del af alle menneskers hverdag: Mad, bevægelse, søvn, tanker og samliv.

Ditliv handler om at styrke sine handlemuligheder, og om at bruge de fem elementer i hverdagen, så de hjælper én bedst muligt i livet med og efter kræft.

Hvorfor de fem områder
Ditliv har fokus på kost, bevægelse, søvn, samliv og mentale ressourcer, som i Ditlivs univers bliver til spis godt, rør dig godt, sov godt, tænk godt og godt samliv. I Ditliv handler det nemlig om, at deltagerne kan bruge de fem elementer i hverdagen, så de hjælper dem bedst muligt i deres liv. Altså:

·        Spise på en måde, der er god for dig

·        Røre dig på en måde, der er god for dig

·        Sove på en måde, der er god for dig

·        Tænke på en måde, der er god for dig

·        Et godt samliv handler dels om samlivet med din partner, og dels om samvær med familie,                 venner og bekendte. 

Filosofien bag Ditliv er, at et lille skridt på ét område, kan give en afsmittende positiv effekt på de andre områder også, fordi mad, bevægelse, søvn, samliv og tanker er uadskillelige og gensidigt afhængige elementer i vores hverdag. Man kan altså sætte en positiv spiral i gang ved at lave små ændringer på ét af de fem områder.

Adresse:
Kræftrådgivningen i Aarhus
Hejmdal - Kræftpatienternes hus
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C

Kræftrådgivningen i Aarhus

Hejmdal - Kræftpatienternes hus
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Tlf.: 70 20 26 89

 

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

 

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Hejmdal

70 20 26 89

aarhus@cancer.dk