Gå til sygdomsliste

Kreativ aften for kræftoverlevere med senfølger

Dato/tid:
24. oktober 2023 19:00 - 21:30

Vi oplever ofte, at det at udfolde sig kreativt har gavnlige effekter på stress, angst, depression og kroniske smerter. 

Håndarbejde kan hjælpe os til at bevare et sundt sind og fremme vores mentale sundhed. Kreativ udfoldelse kan give et tiltrængt pusterum. På disse kreative aftener kan du sammen med ligestillede få et sted, hvor du kan strikke eller hækle, slappe af, hente erfaringer, dele og bare være. 

Disse aftener vil blive brugt til hyggeligt samvær, hvor der er mulighed for hjælp til at finde det rigtige håndarbejde i forhold til dine eventuelle senfølger, som er kommet i forbindelse med din sygdom og behandling. Mette kan hjælpe dig med at finde et håndarbejdsprojekt, hvor du kan opnå en terapeutiske effekt. 

Det handler om mindfulness, flow, motivation og trivsel, hvor håndarbejdet og samvær med ligestillede er det fælles.

Tilmelding

Der vil i 2023 blive en egenbetaling på 50 kr. pr. gang; som betales direkte til Mette Albæk. Der vil være et begrænset antal pladser og pladserne tildeles efter ”først til mølle” princippet. Tilmelding skal ske på ovenstående link og senest på selve dagen klokken 12.00. Du vil modtage en mail, når du har fået en plads.

OBS: Ved tilmelding får du en skriftlig bekræftelse.

Med venlig hilsen 

Anette Dam Hansen. Tovholder senfølgerforeningen Hjørring.

Om Mette Albæk

Mette Albæk er uddannet sygeplejerske, neuropædagog, taktilpædagog og NLP practicioner. Hun har gennem 30 år som sygeplejerske arbejdet med mennesker i sorg og krise. Hun arbejder også med neuropædagogik, hjernens funktion og kognitive problemers indflydelse på mennesker med skader i hjernen, enten efter direkte skader eller som følge af fx kemoterapi. 

Mette er certificeret i håndarbejdspsykologi ved psykolog Anne Kirketerp. Med denne baggrund hjælper hun med at få håndarbejdspassionen til at blomstre og selve håndarbejdsprojekterne til at blive det mentale fitnesscenter.  

Adresse:
Mette Albæk Design
Tårsvej 40
9870Sindal

Kontaktperson


Dorthe Kann Hostrup

40 59 46 03

Dorthehostrup@godmail.dk