Gå til sygdomsliste

Look Good Feel Better - Makeup og hudpleje kursus - Til kvinder i ambulant behandling for kræft på Næstved Sygehus

Dato/tid:
25. maj 2021 14:00 - 16:00

HVAD ER LOOK GOOD FEEL BETTER?

Tanken bag Look Good Feel Better er, at hjælpe med at mindske de synlige bivirkninger, der kan opstå under behandling for kræft. Foreningen startede i USA i 1989, og findes i dag i mere end 26 lande.

I Danmark blev det første kursus afholdt på Herlev Hospital i begyndelsen af 1998 og i dag afholdes der kurser på 8 hospitaler eller tilhørende kræftrådgivninger:

Herlev Hospital - Center for Kræft og Sundhed (Rigshospitalet) - Kræftrådgivningen i Roskilde -  Kræftrådgivningen i Næstved - Odense Universitetshospital - Vejle Sygehus - Aarhus Sygehus - Kræftrådgivningen i Aalborg.

STYRK SELVTILLIDEN MED GOD HUDPLEJE OG MAKEUP

Look Good Feel Better programmet tilbyder grundig og personlig rådgivning om hudpleje og makeup til kvinder, der er i ambulant behandling for kræft. Kliniske undersøgelser viser, at mange kvinder føler større velvære og får styrket selvtilliden, hvis de under deres sygdom har mulighed for at pleje deres udseende.

GØR NOGET FOR DIG SELV!

Du indbydes til at deltage i en uformelt hudpleje og makeupkursus, hvor professionelle og engagerede makeupkonsulenter giver dig råd og vejledning.

Du vil modtage en toilettaske indeholdende hudpleje og makeupprodukter. Produkterne, som anvendes under kurset, tager du med hjem, så du fortsat kan få glæde af dem i hverdagen. Det er gratis at deltage i et Look Good Feel Better kursus. Et kursus på Kræftrådgivningen i Roskilde vil have 12 deltagere.

TILMELDING TIL KURSUS PÅ KRÆFTRÅDGIVNINGEN I NÆSTVED

Ønsker du at komme med på kursus, bedes du henvende dig til sygeplejerske
Maja Kilde eller Cathrine Lorenzen på tlf: 56 51 39 00 alle hverdage kl 8.00 - 11.00
og 14.30 - 15.30. Du kan også maile til: nae-onkologi@regionsjaelland.dk

Du kan også få flere oplysninger om kurserne på vores hjemmeside: www.lookgoodfeelbetter.dk

Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. HUSK at melde afbud til ambulatoriet, hvis du er forhindret i at deltage.

Som deltager i et kursus modtager du en toilettaske med produkter, som kosmetikfirmaerne leverer uden beregning. Hvis du er allergisk eller overfølsom overfor kosmetiske ingredienser anbefales det, at du ikke bruger de udleverede produkter, men i stedet medbringer de produkter, du plejer at bruge.

Look Good Feel Better, kræftrådgivningen og de deltagende kosmetikvirksomheder hæfter ikke for nogen form for skade eller tab på personer såvel som ejendele opstået i forbindelse med deltagelse i et Look Good Feel Better kursus.

Adresse:
Kræftrådgivningen i Næstved
Ringstedgade 71
4700 Næstved

Kræftrådgivningen i Næstved

Ringstedgade 71
4700 Næstved


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Tlf. 70 20 26 46

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid. 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Onkololgisk/Hæmatologisk Ambulatorium Næstved Sygehus

56 51 39 00

nae-onkologi@regionsjaelland.dk