Gå til sygdomsliste

Mindfulness baseret stress reduktion

Dato/tid:
14. oktober 2020 10:00 - 12:00

Mindfulness betyder at være opmærksomt nærværende i det nuværende øjeblik uden at dømme. Det er noget, som kan trænes gennem regelmæssig nærværs træning. Det mentale helbred kan trænes og styrkes, hvilket giver et mere afbalanceret liv med større livsglæde og overskud.

Kurset foregår i et sammenhængende gruppeforløb, der strækker sig over en introdag + 8 onsdage (varighed 2 timer) og en stilhedsdag mellem 6. og 7. gang. På kurset vil der være lidt teori, og vi vil arbejde med forskellige guidede meditationsøvelser, hvor vi sidder, ligger eller går. Derudover vil vi lave blid hatha yoga.

Gruppen er for kræftramte eller pårørende. Man behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness, meditation eller yoga.

Underviser på kurset: Vinni Andersen.

Ved tilmelding af dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202663 eller e-mail viborg@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/

Adresse:
Kræftrådgivningen i Viborg
Ovenover det nye Sundhedscenter
Toldboden 1. 2 sal
8800 Viborg

Kræftrådgivningen i Viborg

Ovenover det nye Sundhedscenter
Toldboden 1. 2 sal
8800 Viborg


Der er rådgivning efter aftale tirsdag og torsdag

Kontakt venligst rådgivningen i Herning på telefon 70 20 26 63.


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Kræftrådgivningen i Viborg

70202663

viborg@cancer.dk