Gå til sygdomsliste

Oplæg og samtaleaftener for efterlevende - Julen, den svære tid at komme videre efter en nærtståendes død

Dato/tid:
16. december 2020 19:00 - 21:00

Julen og helligdagene kan være en svær tid at komme igennem, når man har mistet et familiemedlem eller en god ven. Har du lyst til at møde andre i samme situation som dig selv og få en snak om, hvordan du tackler julen, så mød op denne aften.

Samtaleaftenerne for efterlevende giver mulighed for at mødes og tale med andre mennesker, der også har oplevet et personligt tab. Når tanker deles med andre, viser det sig ofte, at man ikke er helt alene, og nye perspektiver kan dukke op.

Til at igangsætte samtalerne har vi inviteret forskellige oplægsholdere, som på den ene eller anden måde har erfaringer med, hvad mennesker i sorg ofte er optaget af.

Oplægsholderne har omkring 45 minutter til at fremlægge deres oplæg, hvorefter det er tid til kaffe og en snak med de andre, hvis man har lyst til det. 

Samtaleaftenerne ledes af 2 frivillige rådgivere, der er tilknyttet Lokalrådgivningerne i Nykøbing Falster og på Lolland samt Kræftrådgivningen i Næstved, sygeplejerske Lene Jespersen og sygeplejerske Ann Feilberg. 

Det er gratis at deltage, og man er velkommen til at deltage én eller flere aftener, som man synes. Tilmelding nødvendig til Lene Jespersen tlf.: 25 38 90 43 el. lene@36hybenvej.dk

Adresse:
Guldborgsund Frivilligcenter
Banegårdspladsen 1A
4800 Nykøbing F

Guldborgsund Frivilligcenter

Guldborgsund Frivilligcenter
Banegårdspladsen 1A
4800 Nykøbing F


Åbningstider

Tirsdage kl. 9.00-15.00


For tidsbestilling kontakt:

Telefon: 70 20 26 46
Mail: naestved@cancer.dk   


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Lene Jespersen

25389043

lene@36hybenvej.dk