Gå til sygdomsliste

Støttegruppe for efterladte

Dato/tid:
4. oktober 2021 19:00 - 21:00

At miste et menneske man holder af, er altid svært. Ensomhed, fortvivlelse og vrede kan fylde hele tilværelsen, og fremtiden synes ofte uoverskuelig.

Sorg kan vare måneder eller år. Selv om det til tider kan være vanskeligt at tro på, vil sorgen efterhånden give plads til glæde og livslyst og efterlade et vemodigt minde om det, der var.

I vores støttegruppe vil du møde andre efterladte og to erfarne gruppeledere, som du kan dele dine erfaringer med. Du kan få sat ord på dine følelser, og du kan lytte til andre, der måske formulerer det, du selv går og tænker.

Ved tilmelding af dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202663 eller e-mail herning@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/

Adresse:
Kræftrådgivningen i Herning
Nørgaards Alle 10
7400Herning

Kræftrådgivningen i Herning

Nørgaards Alle10
7400 Herning


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning uden for den almindelige åbningstid

Tlf. 70 20 26 63

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Kræftrådgivningen i Herning

70202663

herning@cancer.dk