Gå til sygdomsliste

Træn din mentale robusthed

Dato/tid:
30. november 2021 12:30 - 15:00

Træn din mentale robusthed

 At få kræft er en stor belastning, også mentalt. Både under og efter sygdomsforløbet er det almindeligt at opleve angst, svære tanker og manglende overskud. Med afsæt i nyere psykologisk forskning i mental robusthed (resiliens) tilbyder Kræftens Bekæmpelse derfor kurset: ”Træn din mentale robusthed” til kræftpatienter. Mental robusthed dækker over det at kunne klare sig på trods af svære belastninger i livet. På kurset arbejder du med egne styrker og værdier, dit netværk og din indflydelse på eget liv.

Målet er, at du undervejs og efter endt kursus får større forståelse for mental robusthed og har fået præsenteret flere handlemuligheder i livet med kræft. Kurset er en blanding af oplæg, øvelser og erfaringsudveksling med andre kursister. Derudover lægges op til, at du arbejder med øvelserne mellem de enkelte kursusgange.

 

Tilmelding og mere information:

 Er du kræftpatient og interesseret så kontakt  Kræftrådgivningen i Esbjerg eller Vejle. Efter en samtale med en rådgiver, kan du blive henvist til kurset.

Du vil efterfølgende blive kontaktet af en gruppeleder inden opstart af gruppen.

Undervisere på kurset: Christina Sindbjerg, rådgiver i Esbjerg og Elsebeth Dedieu, rådgiver i Vejle

Adresse:
Kræftrådgivningen i Esbjerg
Jyllandsgade 30
6700Esbjerg

Kræftrådgivningen i Esbjerg

Stormgade65
6700 Esbjerg


Åbningstider

Tirsdag-onsdag og torsdag
kl. 10.00-15.00
Mandag og fredag efter aftale

 

Tlf. 70 20 26 71

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Christina Sindbjerg, Elsebeth Dedieu

70202671

esbjerg@cancer.dk