Gå til sygdomsliste

  • Rådgivningstilbud i samarbejde med

    Faaborg-Midtfyn Kommune

    Ring og bestil tid til en samtale

Rådgivningssamtale

Kræftrådgivningen i Faaborg er åben, og du kan få rådgivning med fysisk fremmøde ved forudgående tidsbestilling. Du kan også få rådgivning over telefon eller Teams.
Vi passer fortsat på hinanden og sørger for god hygiejne i kræftrådgivningen. Vi opfordrer ligeledes til, at man er opmærksom på at holde afstand.

Vi stiller ikke krav om coronapas, men henstiller til at børn, unge og andre som ikke er vaccineret mod Covid-19, får foretaget en test inden fremmøde i kræftrådgivningen. Hvis du har symptomer på corona, skal du naturligvis ikke møde frem. Kontakt os, hvis du har spørgsmål på tlf.: 70 20 26 87

Velkommen

Du kan få gratis professionel rådgivning i Kræftrådgivningen i Faaborg. 

Tilbuddet gælder alle borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune, der har eller har haft kræft og er et samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og Kræftens Bekæmpelse.

Kræftrådgivningen i Faaborg

Rådgivningen foregår i Tømmergården.

Tømmergården 6
5600 Faaborg

Tidsbestilling:
Rådgivningen finder sted hver anden mandag i ulige uger mellem kl. 11.00 - 15.00.
Tidsbestilling er nødvendigt.
For tidsbestilling kontaktes Faaborg kommune på tlf.: 72 53 63 11 i tidsrummet mandag – torsdag 10.00-13.00 og fredag kl. 10.00-12.00.

Åben rådgivning
Du har også mulighed for at tale med en professionel rådgiver i Kræftrådgivningen i Odense. Her behøver du ikke at bestille tid i forvejen, da der altid er en rådgiver, der kan tage imod dig.

Kræftrådgivningen i Odense

I Faaborg møder du:

Vivi Brandt Rasmussen

Rådgivningsleder

Maria Bramming

Rådgiver