Gå til sygdomsliste

  • Rådgivningstilbud i samarbejde med

    Faaborg-Midtfyn Kommune

    Ring og bestil tid til en samtale

Coronavirus

 

Vi har åbent for rådgivningssamtaler efter tidsbestilling som normalt. Vi følger myndighedernes retningslinjer om hygiejne og fysisk afstand, så du kan være tryg ved at komme til rådgivning.

Hvis du er særligt udsat i forhold til smitte med COVID-19 eller du blot er mere tryg ved at få rådgivning over telefon eller skype, er det også muligt. Kontakt Kræftrådgivningen i Odense på tlf. 70 20 26 87 eller mail odense@cancer.dk. 

Hvis du selv har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, skal du ikke møde op i rådgivningen, men du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at ringe til os.

Tag også kontakt til din læge, så du kan blive testet for corona.

Øget risiko ved Covid-19?
Er du i øget risiko ved COVID-19, og møder op i rådgivningen, så vær opmærksom på, at Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du holder mindst 2 meters afstand til andre og bruger mundbind i situationer, hvor dette kan være svært. Du kan aftale tid til rådgivning over telefon eller Skype, hvis du foretrækker det.

 

 

Velkommen

Du kan få gratis professionel rådgivning i Kræftrådgivningen i Faaborg. 

Tilbuddet gælder alle borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune, der har eller har haft kræft og er et samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og Kræftens Bekæmpelse.

Kræftrådgivningen i Faaborg


Rådgivningen foregår i Tømmergården.

Tømmergården 6
5600 Faaborg

Tidsbestilling:
Rådgivningen finder sted hver anden mandag i ulige uger mellem kl. 11.00 - 15.00.
Tidsbestilling er nødvendigt.
For tidsbestilling kontaktes Faaborg kommune på telefon 72 53 63 11 i tidsrummet mandag – torsdag 10.00-13.00 og fredag kl. 10.00-12.00.

Åben rådgivning
Du har også mulighed for at tale med en professionel rådgiver i Kræftrådgivningen i Odense. Her behøver du ikke at bestille tid i forvejen, da der altid er en rådgiver, der kan tage imod dig.

Kræftrådgivningen i Odense

I Faaborg møder du:

Vivi Brandt Rasmussen

Rådgivningsleder

Maria Bramming

Rådgiver