Gå til sygdomsliste

Ofte stillede spørgsmål om Sammenholdet

Find svarene på de oftest stillede spørgsmål om, hvordan du downloader og bruger Sammenholdet.

I listen herunder finder du spørgsmål om Sammenholdet, som vi har fået fra patienter og pårørende. Når du klikker på det enkelte spørgsmål, folder svaret sig ud.

 • Hvor kan jeg downloade Sammenholdet?

  Du kan downloade Sammenholdet til din mobiltelefon via App Store eller Google Play.

  Download app til iPhone

  Download app til Android

 • Kan jeg bruge Sammenholdet fra min tablet?

  Sammenholdet er udviklet udelukkende til mobiler. Den kan bruges af både iOS (Apple) og Android styresystemer (Samsung m.fl.).

 • Kan andre patientgrupper bruge Sammenholdet?

  Udfordringerne i forhold til at bede om hjælp og støtte fra omgangskredsen gælder for mange patientgrupper. Der er derfor intet til hinder for, at andre benytter appen.

 • Hvem kan oprette opgaver?

  Som oftest er det patient/administrator som har bedst overblik over, hvilke opgaver der er brug for hjælp til. Det kan blive overvældende, hvis hjælpere også opretter opgaver. Derfor er det i Sammenholdet kun patienter/administratorer, som kan oprette opgaver.

 • Hvordan lukker jeg et netværk?

  Som patient eller administrator kan du lukke netværket. Det gør du under menupunktet ’Profil’ – ’Administrer netværk’ – ’Slet netværk’.

  Hvis der ikke er en administrator eller patient i netværket, kan netværket lukkes ved at skrive til sammenholdet@cancer.dk. Du skal skrive netværkskoden, som du finder under fanen ’Profil’ og den e-mailadresse, som du bruger til at logge ind i appen.

 • Hvordan opbevares data i Sammenholdet?

  Alle medlemmer af de enkelte netværk i Sammenholdet kan til enhver tid slette deres profil og indhold.

   

  Som patient eller ejer af et netværk kan du lukke et netværk, dette sletter ikke data. Data slettes når den enkelte sletter sin profil fra Sammenholdet. Er din profil først slettet, kan hverken profilen eller relateret indhold genoprettes. Jf. EU-reglerne opbevarer vi ikke data efter sletning. Er din bruger inaktiv i 2 år, vil dine data ligeledes blive slettet automatisk.

 • Hvordan kan jeg tilbagetrække mit samtykke?

  Du kan, til enhver tid, tilbagetrække dit samtykke ved at slette din brugerprofil. Det gør du under fanen 'mere' under 'min profil'. Du skal være opmærksom på, at hvis du er patient eller administrator i et netværk, skal du slette netværket, før du kan slette din brugerprofil.

 • Der står jeg skal indtaste en kode, men jeg har ikke modtaget nogen kode?

  Koden du skal indtaste er til at kunne tilgå et eksisterende netværk, der er oprettet af en kræftpatient eller hans/hendes administrator. Når du bliver inviteret til at komme ind i et netværk modtager du en 8-cifret kode via SMS. Det er denne du skal indtaste i feltet.

   

  Kender du en kræftpatient, du gerne vil hjælpe skal du således sørge for, at vedkommende opretter et netværk først, for så derefter at invitere dig ind i netværket som hjælper.

 • Hvordan adskiller Sammenholdet sig fra lukkede grupper på Facebook?

  Modsat lukkede grupper på Facebook har Sammenholdet fokus på at give brugerne et overblik over de opgaver, som kræftpatienten eller den nærmeste pårørende, gerne vil have hjælp til.

  I Sammenholdet har man også mulighed for at inddele sit netværk i to grupper: ’De nærmeste’ og ’Alle i netværket’. Patienten kan skrive beskeder og give opgaver af mere privat og sensitiv karakter til ’De nærmeste’, hvis de ikke ønsker at dele disse med hele netværket.

 • Jeg oplever tekniske problemer med Sammenholdet, hvad gør jeg?

  Først bør du undersøge, om du har den seneste version af appen (det kan du se, ved at gå i App Store eller Google Play) og om din mobil lever op til de systemkrav, som appen kræver. Hvis ingen af disse ting løser problemet, så kontakt os på sammenholdet@cancer.dk.

 • Systemkrav

  På din Iphone kan du bruge Sammenholdet, hvis du har iOS: 8.0 og op.
  På Android telefon kan du bruge Sammenholdet, hvis du har Android: 4.1 og op.

Kontakt Sammenholdet

Du er altid velkommen til at skrive til Kræftens Bekæmpelse på sammenholdet@cancer.dk, hvis du har spørgsmål om Sammenholdet.