Gå til sygdomsliste

Nanna Berg - kommunikationskonsulent

I dette interview møder du Nanna Berg, der er kommunikationskonsulent i afdelingen 'Patientstøtte & Frivillig Indsats', hvor hun arbejder med kommunikation på frivilligområdet.

Nanna fra Patientstøtte og Frivilligindsats

Nanna arbejder som kommunikationskonsulent i 'Patientstøtte og Frivilligindsats'

Hvordan var din første tid i Kræftens Bekæmpelse?

- De første uger i Kræftens Bekæmpelse var meget anderledes. Primært, fordi jeg blev ansat på bagkanten af Corona. Så det var en lidt udfordrende tid at være nyansat i, men skønne kolleger og masser af ansvar og opgaver fra starten gjorde, at jeg hurtigt var flyvende.

Hvorfor ville du gerne arbejde i Kræftens Bekæmpelse, og hvad arbejder du med?

- Kræftens Bekæmpelse er en stor, mangfoldig organisation, med et godt ry og en fantastisk sag. Så der var slet ikke nogen tvivl, da jeg fik muligheden for at blive kommunikationskonsulent i 2021. 

Jeg arbejder til dagligt med hele frivilligområdet – skriver til, med og om frivillige.  Det er eks. reportager fra de mange forskellige arrangementer, som vores lokalforeninger afholder…. mande-camps, Lyserød lørdag, Stafet For Livet. Der er virkelig mange events året rundt og i hele landet. Jeg er også kommunikationsansvarlig på forskellige skriftlige materialer og har f.eks. været redaktør på vores katalog over kurser og vores håndbog til bestyrelsesarbejde.

Hvad betyder noget særligt for dig i dit arbejde?

- For mig - og for mange andre af mine kolleger, ved jeg…. er vores repræsentantskabsmøde noget helt særligt hvert år. Her fejrer over 300 frivillige fællesskabet i Kolding, og der er bare en helt særlig stemning. Repræsentantskabsmødet kan beskrives som hjertet i Kræftens Bekæmpelse, for det er her, hele grundlaget for Kræftens Bekæmpelses arbejde bliver lagt.

Mød kollega Nanna Berg

Lige en sidste bemærkning.....

- Som forholdsvis nyansat til en måske kommende kommunikationskonsulent, så kan jeg godt love, at der er mange farver på paletten her i Kræftens Bekæmpelse, og at vi møder mange, spændende kolleger fagligt, men også socialt.

Eksempelvis gennem vores idrætsforening… men da også vores årlige julefrokost (hvor jeg i parentes bemærket vandt prisen for bedste udklædning som dronning i 2021) - og ja - her i 2022 medvirkede i julerevyen.


Vil du lære flere af vores kolleger at kende?

Mød flere kolleger

Læs mere om, hvordan det er at være ansat i Kræftens Bekæmpelse eller se de ledige stillinger:

Job og karriere i Kræftens Bekæmpelse