Gå til sygdomsliste

Om Cancer.dk

Cancer.dk er Kræftens Bekæmpelses hovedhjemmeside, hvor vi har samlet en lang række af Kræftens Bekæmpelses aktiviteter på nettet.

Her på siden kan du læse om sitets tilgængelighed få nogle tips til navigation og finde links til brugerbetingelser, etiske regler og cookiepolitik for cancer.dk:

Hvis du er i tvivl, skal du søge læge

Oplysningerne på cancer.dk må og kan ikke bruges til at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Oplysningerne er af generel karakter og kan ikke anvendes som erstatning for rådgivning, undersøgelse eller behandling af en læge.

Det er derfor af afgørende betydning, at du konsulterer en læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit eller pårørendes helbred.

Tilgængelighed

Browsere

Kræftens Bekæmpelses hjemmeside er optimeret til PC og Mac til følgende browsere:

  • Internet Explorer, 9.x og nyere på Windows
  • Firefox
  • Safari
  • Safari på Windows
  • Google Chrome.

Skærmstørrelse

Sitet er optimeret til en skærmopløsning på 1024 x 768.

Skærmlæsere

Bruger du skærmlæser, som f.eks. JAWS, er det bedste at navigere via vores sitemap. Det ligger som et af de første punkter, skærmlæseren når til.
Sitet er optimeret til Jaws version 8.x.

Større skrift

Du kan ændre skriftstørrelsen ved at bruge browserens indbyggede forstørrefunktion, så du f.eks. kan se sitet i 200 pct.

Tips til navigation

Link til forsiden af cancer.dk

Øverst til venstre på alle siderne finder du Kræftens Bekæmpelses logo. Klikker du på logoet, kommer du til forsiden af cancer.dk.

Brødkrumme-linjen

Øverst på hver side er der en brødkrummelinje, hvor du kan se stien ind til den side, du er inde på. Du kan klikke på alle linksene og derved komme et eller flere niveauer op.

Føj til favoritter

Hvis der er en side, du synes er god og gerne vil kunne komme direkte ind på senere, kan du tilføje den i ’favoritter’ i din browser. Hvis du har Internet Explorer, skal du gøre således:

  • Klik på 'Favoritter' i menuen
  • Vælg 'Føj til favoritter'
  • Du får nu en dialogboks. Her kan du skrive en titel, der er så præcis, at du kan huske, hvor linket går til. Et eksempel kunne være: 'Brystkræft - Kræftens Bekæmpelse'
    Herefter vil du se linket med denne tekst, når du klikker på 'Favoritter'.

Brugerbetingelser

Her kan du læse mere om brugerbetingelserne for cancer.dk.

Generelle brugerbetingelser

Fortroligheds- og sikkerhedspolitik

Etiske regler

 

Nyheder

20-04-2018
En aften i videnskabens tegn – Science Slam 2018
Nogle dykker helt ind i cellernes inderste, mens andre ser på det store billede af, hvordan vores livsstil påvirker vores sundhed, når seks forskere og eksperter går på scenen til Science Slam i Kræft…
Læs flere nyheder