Gå til sygdomsliste

Forsøgets titel: EGF-receptorer - cancerdiagnose og erlotinib

Tilbage til søgeresultat

Kræftsygdom Lungekræft, Lungekræft, ikke småcellet
Forklaring Hvis du har ikke-småcellet lungekræft, kan det være en mulighed at være med i dette forsøg. I forsøget analyserer man den vævsprøve, du fik taget, da du fik stillet din diagnose. Man vil blandt andet undersøge, om EGF receptorer i vævsprøven kan bruges til at identificere de patienter, der har lungekræft. Man vil også se, om der er en sammenhæng mellem disse receptorer og sygdommens udbredelse i kroppen. Og endelig undersøger man, om receptorerne kan forudsige, hvordan kræften vil reagere på behandling med et antistof kaldet erlotinib.
Sådan foregår forsøget Studiet indebærer ikke forsøgsbehandling, og det har ingen indflydelse på din planlagte standardbehandling med erlotinib.

Her foregår forsøget
 • Odense Universitetshospital (Lukket)
 • Regionshospitalet Herning (Lukket)
 • Aalborg Universitetshospital
 • Århus Universitetshospital
Hvis du er interesseret i forsøget, så tal med lægen på dit sygehus. Lægen kan undersøge, om det kan være en mulighed for dig.
Forsøgets id-numre
 • Protokolnr.: Clinicaltrials.gov: NCT02284633

 • Denne side er sidst opdateret: 24-05-2017

  Lægefaglig beskrivelse af forsøget

  Læs en beskrivelse af forsøget, skrevet til læger og andre fagpersoner i sundhedsvæsnet. Teksten er skrevet af vores tidligere samarbejdspartner Sammenslutningen af Kræftafdelinger (SKA) eller Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC):

  Resume for fagpersoner

   

  Tilbage til søgeresultat