Spørgsmål og svar om os

Hvad gør I for at bekæmpe kræft? Hvad går pengene fra Knæk Cancer til? Find svar på disse spørgsmål og andre ofte stillede spørgsmål om Kræftens Bekæmpelse.
 • Hvad gør I for at bekæmpe kræft?

  Gennem forskning, forebyggelse og støtte til patienter kæmper vi for at færrest muligt får kræft, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft har de rigtige betingelser for, at livet efter kræft bliver bedst muligt.

   

  Læs mere om hvad vi arbejder for 

 • Hvor mange penge samler I ind om året?

  Sidste år, i 2016, havde Kræftens Bekæmpelse nettoindtægter på i alt 715,1 mio. kr. 149,2 mio. kr. af dette beløb er fra Knæk Cancer 2016. Og 30,3 mio. kr. af det samlede beløb er fra landsindsamlingen 3. april 2016, hvor 32.000 frivillige gik rundt til husstande med en indsamlingsbøtte og samlede ind.

   

  Se hvad pengene bliver brugt til

 • Hvad går pengene fra Knæk Cancer til?

  Pengene fra Knæk Cancer bruges til patienter, forskning og forebyggelse.

   

  På vores hjemmeside detgaarpengenetil.dk kan du se, hvilke projekter pengene går til.


  Læs om projekterne på detgårpengenetil.dk

  Læs mere om Knæk Cancer 

 • Kan I hjælpe med et interview med en person, der har eller har haft en kræftsygdom?

  Kræftens Bekæmpelse kan ikke hjælpe med at arrangere et interview med kræftpatienter. Vi vil i stedet henvise til vores hjemmeside www.cancer.dk, hvor man kan læse om og lytte til kræftpatienters erfaringer med en kræftsygdom.

   

  Se mere her

 • Hvordan rådgiver I kræftramte og pårørende?

  Kræftpatienter og pårørende, der har brug for rådgivning i forbindelse med kræft, kan b.la. ringe til vores gratis telefonrådgivning, Kræftlinjen.

  Kræftlinjen har eksisteret i 25 år, og i løbet af denne tid, har flere end 250.000 patienter og pårørende ringet for at få rådgívning og en snak om b.la. psykologiske emner i forbindelse med kræft. I 2013 var flere end 13.000 mennesker i kontakt med Kræftlinjen. Udover Kræftlinjen tilbyder Kræftens Bekæmpelse også rådgivning online eller ude hos landets Kræftrådgivninger.

   

  Se alle Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud