Det kan være svært at finde på nye og sunde retter hver eneste dag. Jeg håber, du kan blive inspireret af mine opskrifter. 

Jens Jepson, køkkenchef hos Kræftens Bekæmpelse

God mad gør det nemt og sjovt at leve sundt

Vi elsker mad og især mad, der både er sundt, lækkert og kan passe ind i en travl hverdag. Vores huskok, Jens Jepson, giver dig her hans sunde opskrifter, der både er lækre og nemme.

Jens har tidligere arbejdet for toprestauranter i både København og London. Vi er vilde med hans mad – og det håber vi også, du bliver! 

Gå på opdagelse i Jens’ opskriftsunivers, hvor du finder opskrifter på både frugt-, grønt-, kød- og fiskeretter samt snacks!

Vi er med dig hele vejen

Hver uge får du mails fra dit Team 10-kampen, som giver dig råd, tips og vejledning til at lave udfordringen. Teamet består af fire eksperter fra Kræftens Bekæmpelse, som virkelig brænder for at forebygge kræft, så vi kan nå vores mål: Et liv uden kræft.

Sammen er vi stærkere

Hvis vi alle sammen bliver lidt bedre til at ændre vores vaner, er det vores håb, at vi sammen kan forebygge 4 ud af 10 kræfttilfælde, hvilket svarer til op til 15.000 årlige kræfttilfælde. Vi ved blandt andet fra vores forskningsprojekt Kost, kræft og helbred, hvad der skal til for at reducere risikoen for at udvikle kræft.

Kost, kræft og helbred er en af verdens største sundhedsundersøgelser med mere end 57.000 danske deltagere over flere generationer. Projektet kan kun fortsætte med støtte fra danskere som dig.

Læs mere om Kost, kræft og helbred