Skip navigation
kvinder på målstregen til brysternes motionsdag

Brysternes Motionsdag 8. september - vær med!

Tag dine venner, din mor og søster, familien eller kollegaerne under armen og få en hyggelig dag sammen, samtidig med at I støtter de knap 5.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft. Vær med på Charlottenlund Travbane eller bestem selv jeres egen rute. I kan gå eller løbe enten 2,5 km, 5 km eller 10 km.

Læs mere og tilmeld dig

Vil du vide mere om arv og testamente?

Mange vælger hvert år at betænke kræftsagen i deres testamente. Det er vi meget taknemmelige for. Arvedonationer er nemlig helt afgørende for vores arbejde med forskning, oplysning og hjælpe til patienter og pårørende.

Læs mere om arv og testamente

Håndbog til unge pårørende

Se Ung Kræfts nye håndbog til unge pårørende og efterlevende. Du kan læse om andre unges erfaringer, følelser og tanker og finde gode råd til hverdagen som pårørende.

Ung Kræft

Ny undersøgelse af kræftbehandlingen

Kræftens Bekæmpelse undersøger løbende kræftramtes behov og oplevelser i mødet med sundhedsvæsenet. Det sker gennem landsdækkende spørgeskemaundersøgelser. Den viden vi opnår gennem disse 'barometerundersøgelser', kan vi bruge til at forbedre kvaliteten af kræftbehandlingen til gavn for alle kræftpatienter i Danmark. Læs den seneste undersøgelse her.

Barometerundersøgelse 2023
""

Kræftlinjen

Du kan få gratis, professionel rådgivning på Kræftlinjen. Ring til os på 80 30 10 30 eller skriv via chatrådgivningen. Kræftlinjen har åbent alle hverdage kl. 9-21 og kl. 12-17 i weekenden. Kun lukket på helligdage.

Kræftlinjen
""

Kræftrådgivninger i hele landet

I vores kræftrådgivninger landet over kan du få rådgivning og møde andre, der har kræft inde på livet. Kræftrådgivningerne ligger ofte tæt på sygehusene, og du er altid velkommen til at kigge forbi. Find nærmeste her.

Kræftrådgivninger

Patientforeninger

Som kræftpatient kan man føle sig alene. Derfor kan det være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Se de forskellige patientforeninger her: