Skip navigation

Aarhus

Kræftrådgivningen i Aarhus tilbyder gratis rådgivning, kurser og aktiviteter for kræftpatienter, pårørende og efterladte. Alle, der er berørt af kræft, er velkomne til at kigge forbi.

""

Ung og pårørende til en kræftsyg?

I dette netværk får du mulighed for at møde andre unge pårørende eller efterlevende til unge kræftpatienter. Netværket giver et frirum til at tale om sine tanker og bekymringer og lytte til andres erfaringer i hverdagen som pårørende. Du bestemmer selv, hvad du ønsker at dele. Mange pårørende oplever, at mødet med andre pårørende kan være både inspirerende og meningsfuldt.

Netværk for unge
""

For forældre, som har mistet et voksent barn

Har du mistet et voksent barn til kræft? Så har du her mulighed for at blive en del af et netværk med andre i en lignende situation. Du kan deltage i gruppen alene eller sammen med din ægtefælle/partner. I gruppen kan I dele tanker og følelser om sorgen og blive styrket i at find en ny vej i livet.

Samtalegruppe for forældre

Ring til Kræftlinjen

Du er velkommen til at ringe til Kræftlinjen, hvis du har brug for rådgivning udenfor kræftrådgivningens åbningstid. Kræftlinjen har åbent hverdage kl. 9-21 og i weekenden kl. 12-17.

80 30 10 30
Kræftlinjen