Gå til sygdomsliste


Mindre hud i solen mellem 12 & 15

Solkampagnen har givet Peter Falktoft og Esben Bjerre en vigtig mission: Få danskerne til at tage tøj og solhat på, når solen er stærkest mellem 12 & 15. Det får drengene til at kaste sig ud i et grænseoverskridende eventyr i en sydlandsk nudistlejr. For kan de overbevise nudisterne om at vise mindre hud i solen, så må resten af Danmark da også få øjnene op for det livsvigtige i at undgå solskoldninger…

Mindrehudisolen.dk"Som protektor for Solkampagnen er jeg glad for, at vi siden kampagnens start i 2007 har gjort store fremskridt. Både forældre, professionelle og frivillige tager i stigende grad ansvar for at lære danskerne sunde solvaner"

HKH Kronprinsesse Mary


Ny rapport om danskernes solvaner på solferie i 2015

I Solkampagnens nye rapport om danskernes solvaner kan du læse om, hvor mange danskere, der har været på solferie i 2015 og om danskernes solvaner på solferien: Hvor mange solbader, hvor mange solskoldes og hvor mange følger solrådene om skygge, solhat/tøj og solcreme? Rapporten bygger på en spørgeskemaundersøgelse blandt 3.999 danskere i alderen 15-64 år, hvoraf 38 % har været på solferie inden for det seneste år.

Læs rapporten her

Ny rapport om danskernes solarievaner i 2015

Solkampagnen har offentliggjort en ny rapport, der belyser danskernes solarievaner i 2015. I rapporten kan du læse om: Hvor mange danskere i alderen 15-64 år, der har været i solarium inden for det seneste år, og hvad deres debutalder for solariebrug var. Hvordan udviklingen i danskernes solarievaner har været siden 2007, og danskernes holdninger til en aldersgrænse på 18 år for solariebrug. Danskernes viden om sammenhængen mellem solariebrug og kræft samt opmærksomhed på hudforandringer og tegn på kræft i huden.

Se alle Solkampagnens rapporter her


Solkampagnens nyhedsbreve

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her