Gå til sygdomsliste

  • Hjælp til rygestop

    Du kan få flere slags hjælp.
    De kan også kombineres.
    Vælg det, der passer dig.

Personlig rådgivning

Hjælp fra en rygestoprådgiver øger dine chancer for at blive røgfri. På et hold støtter rådgiveren deltagerne, og de støtter hinanden undervejs. Nogle steder tilbydes også individuel rådgivning.

Læs mere om personlig rådgivning

Medicinske produkter

Her kan du læse om medicinske produkter, som kan hjælpe dig i dit rygestop. Det gælder både nikotin, som fås i håndkøb, og piller, som skal udskrives på recept af lægen. Professionel rådgivning sammen med medicinske produkter giver den bedste effekt.

Læs mere om medicinske produkter

Ring til Stoplinien

Ring gratis til Stoplinjen på 80 31 31 31 og tal med en rådgiver. Eller sms RYGESTOP til 1231. Så bliver du ringet op.

Hæftet Når rygning trækker i forskellige retninger

Dette hæfte er skrevet til dig, der ryger. Læs det, hvis du af og til ville ønske, at du fortsat kunne ryge - og samtidig være stoppet. Du får mulighed for at gå på opdagelse i dine tanker og følelser, så du bliver bedre i stand til at træffe de rigtige beslutninger for dig.

Læs mere om hæftet

Du kan downloade eller bestille hæftet gratis.

Hæftet Ryger, ryger ikke, ryger ...

I en periode af livet, hvor man er under ekstra pres med en kræftsygdom, kan tobakken føles nødvendig og god. Samtidig har mange modstridende og nagende tanker om deres rygning. Dette hæfte giver dig mulighed for at gå på opdagelse i dine tanker og følelser og undersøge betydningen af din rygning. Du bliver bedre i stand til at træffe de beslutninger, der føles rigtige for dig.

Læs mere og download eller bestil hæftet gratis.

Download eller bestilt hæftet her