Gå til sygdomsliste

Kræftens Bekæmpelses tilbud til børnefamilier

Kræftens Bekæmpelse kan rådgive dig om hverdagen med børn under din kræftsygdom. Du kan kontakte Kræftlinjen, din lokale kræftrådgivning, Brevkassen eller cancerforum.dk.

Kræftlinjen

Du kan altid ringe og få en samtale med en rådgiver på Kræftlinjen. Der sidder forskellige faggrupper ved telefonerne, så du kan få svar på spørgsmål om f.eks. mulighederne for økonomisk støtte eller om dine børns reaktioner på din sygdom.

Kræftlinjen - telefonrådgivning om kræft

Kræftrådgivninger

Vi har kræftrådgivninger i alle regionerne. Her kan du frit møde op og få en personlig samtale med en rådgiver.

Der er også mulighed for familierådgivning. Nogle af kræftrådgivningerne har specifikke tilbud til børnefamilier, f.eks. flerfamiliegrupper eller grupper for børn med syge forældre.

Kræftrådgivninger

Cancerforum.dk

Cancerforum.dk er Kræftens Bekæmpelses online mødested. Opret en profil, og så kan du melde dig ind i en gruppe. Hvis der ikke findes en gruppe om det tema, du har behov for at diskutere, kan du slå et spørgsmål op i den store gruppe: Behov for en snak - patienter.

Hvis dine børn har lyst til at møde andre børn og unge online, kan de finde en gruppe på cancerforum.dk, der hedder 'Børn og unge - pårørende':

Cancerforum.dk

Sorggrupper for børn og unge

I en sorggruppe har dit barn mulighed for at dele oplevelser, svære tanker og følelser med jævnaldrende, der også har haft alvorlig sygdom eller tab inde på livet:

Oversigt over sorggrupper i de enkelte kommuner

Sorgvejviser


Læs mere om hjælp i hverdagen til kræftramte forældre:

Få hjælp til hverdagen


 
Sebastian besøger kræftafdelingen

Sebastian fortæller om kemoterapi og strålebehandling.