Gå til sygdomsliste

Er du i en familie berørt af børnekræft eller i relation hertil, og har du og din familie brug for hjælp til at finde de tilbud, der er relevante?

Her finder du en oversigt over tilbud i hele landet, der retter sig mod netop familier med børnekræft, fra f.eks. Børnecancerfonden, Livskraft og Familier med Kræftramte Børn. Formålet er at gøre det nemmere for dig at finde den rette støtte og hjælp, netop hvor du bor.

Denne oversigt indeholder kun de tilbud, vi har kendskab til. Vi ønsker, at oversigten skal være så god, anvendelig og opdateret som muligt, og at den synliggør flest relevante tilbud. Du må derfor gerne tippe os, hvis du har viden om et tilbud, der burde være på listen. Dette kan gøres direkte til Projektmedarbejder Sophie Rex Christensen på sofiec@cancer.dk.

Tilbud til børn, der er ramt af kræft

Her finder du en liste over tilbud, som et kræftramt barn kan benytte sig af; eksempelvis arrangementer, psykologstøtte og børnegrupper.

Læs mere her

Tilbud til søskende til en kræftramt

Her finder du en liste over tilbud, som du kan benytte sig af, når din søskende har kræft; eksempelvis forkælelse, søskendegrupper og psykologhjælp.

Læs mere her

Tilbud til forældre til et barn med kræft

Her finder du en liste over tilbud, som du, som forælder, kan benytte sig af eksempelvis arrangementer, psykologbehandling og gruppetilbud.

Læs mere her

Tilbud til hele familien berørt af børnekræft

Her finder du en liste over tilbud, som I kan benytte jer af som en hel familie; eksempelvis feriehuse, rekreationsophold og psykosociale grupper.

Læs mere her