Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rør mel, kakao, sukker, bagepulver og salt sammen. Smelt smørret, og tilsæt det sammen med æggene lidt ad gangen. Hak chokolade og nødder groft, og kom dem i massen. Rør det hele godt igennem.
Hæld massen op i et ildfast fad, som er belagt med bagepapir, og bag brownien ved 160 grader i 45 minutter. Tag kagen ud af ovnen, og stil den på køl.
Efter et par timer er den fast og til at skære i.
Skyl jordbærrene, og skær den grønne top af. Put bærrene i en blender sammen med honningen, og kør det godt igennem. Hvis du synes, at coulisen ikke er sød nok, så brug lidt mere honning.
Anret brownien med friske jordbær på toppen og jordbærcoulis omkring.
Du kan også servere chokoladebrownien med en kugle vaniljeis eller lidt cremefraiche og evt. nogle friske bær i stedet for jordbærcoulis.
100 g mel
75 g kakao
400 g sukker
¼ tsk bagepulver
1 knsp salt
200 g usaltet smør
225 g æg
60 g nødder
60 g chokolade
8 jordbær
1 spsk honning
jordbær
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17