Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Lækre, sprøde ingefærkager. Her er brugt friskrevet ingefær frem for stødt tørret ingefær. Det giver en virkelig frisk og god ingefærsmag. Opbevar småkagerne i en kagedåse, så bliver de ikke tørre.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smør og sirup sammen i en gryde under omrøring, og stil det til side.
Bland mel, salt, bagepulver, natron og sukker sammen i en skål. Skræl ingefæren og riv den fint, så det bliver til en blød ingefær-masse. Rør ingefæren i den smeltede smør-sirupsmasse, tilsæt de tørre ingredienser og ælt det hele sammen til en fast dej.
Tril valnøddestore kugler af dejen, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne let flade.
Bag kagerne øverst i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. ti minutter.
60 g smør
45 g sirup
175 g hvedemel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
100 g sukker
½ spsk frisk ingefær, fintrevet
½ æg
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17