Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rødgrød er enkelt at lave året rundt, hvis du har bær i fryseren. Brug de bær, du bedst kan lide og bland dem gerne. Det kan f.eks. være jordbær, hindbær, solbær, blåbær, ribs eller brombær.
Kog bærrene op, smag til med agavesirup eller akaciehonning. Vær opmærksom på, at grøden kommer til at smage sødere, når den er afkølet. Tag gryden af varmen, og smag yderligere til med fintrevet citronskal.
Køl grøden af, og servér med iskold piskefløde. Alternativt kan du spise grøden lun og eventuelt piske fløden let inden servering.
Grøden smager dejligt, hvis du bruger flere forskellige bær i grøden. Du kan bruge alle slags røde og mørke bær, så vælg dem du bedst kan lide.
Du kan også spise grøden lun med vaniljeis til.
Hvis du har problemer med for kraftigt smagende mad, så skal du vælge milde søde bær som jordbær, hindbær og brombær.
Put grøden (uden fløde) i et skoldet glas og sæt den i køleskabet, hvor den holder sig frisk i en uge.
275-300 g frosne røde bær, gerne forskellige slags som jordbær, hindbær, solbær og ribs
1 økologisk citron, 1 tsk fintrevet skal heraf
agavesirup eller honning, mængden afhænger af smag og type bær
piskefløde til servering
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17