Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rugbrød i samspil med sure rabarber og sukker giver en dessert, der skiller sig lidt ud fra de sædvanlige. Hvis du kan lide karismatiske desserter, der kombinerer det søde og salte køkken, er denne dessert lige noget for dig.
Skær rugbrødet i mindre stykker, og kom dem i en foodprocessor. Blend rugbrødet, til alle store stykker er opløst.
Tilsæt æblemost, mandler, brun farin og smør, og blend i yderligere 2 minutter. Slå æggene ud i foodprocessoren et ad gangen. Blend massen, til den er homogen.
Skyl rabarberne, og skær bladene fra. Skær stilkene i stykker på 1 cm, og vend dem sammen med rugbrødsmassen. Fordel dejen i en tærteform, og bag kagen ved 180 grader i cirka 35 minutter, indtil den er fast.
Server kagen lun med lidt kold skyr eller drænet yoghurt. Den er også lækker med vanilje- eller lakridsis.
Kagen holder sig frisk i køleskabet i 4-5 dage.
300 g tørt rugbrød
1,5 dl æblemost
100 g mandler
100 g brun farin
80 g blødt smør
4 æg
300 g rabarber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17