Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Muslinger har ganske kort tilberedningstid, så de egner sig rigtig godt til lækre måltider, der skal kunne laves på kort tid. Her tilberedes de i tomatsauce med chili, hvidløg og peberfrugt.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint. Rens peberfrugten for kerner, og skær den i tern.
Varm olivenolien op i en gryde, og sauter løg og hvidløg, til de er glasklare. Tilsæt chili og rød peber, og lad det stege med i 3-4 minutter. Hæld hvidvinen på, og lad det koge i 3-4 minutter. Kom tomaterne i gryden sammen med lidt honning. Når tomatsaucen er kommet i kog, smages den til med salt og peber. Kog derefter videre i cirka 5 minutter.
Rens og skrub blåmuslingerne – alle de åbne muslinger, der ikke lukker sig ved at blive banket på kanten af køkkenvasken, kasseres. Kom blåmuslingerne i tomatsaucen, og kog i 4-5 minutter.
Muslingerne skal åbnes sig under kogningen. Kassér eventuelle muslinger, der stadig er lukkede efter kogning.
Drys muslingerne med persille, og spis retten varm med et friskbagt groft brød til.
1 kg blåmuslinger
2 løg
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 rød peberfrugt
koldpresset jomfruolivenolie
1-2 dl hvidvin
2 ds hakkede tomater
1 spsk honning
finthakket kruspersille til drys
flagesalt
sort peber, friskkværnet
groft brød
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17