Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Fisk og spidskål pakkes i bagepapir, så al saft og kraft bevares. Åbn de lækre pakker ved bordet, så varme og duft er intakt, når du får den serveret. Spis fiskepakkerne med avocadosalat.
Tænd ovnen på 180 grader. Skær laksefileterne i stykker på cirka 3x3 cm. Skær kålen i tynde strimler. Skær nori tang eller krydderurter i tynde strimler.
Kom laks, kål, citron, kapers og tang i en skål, og bland det hele godt. Riv eller klip fire stykker bagepapir på ca. A4-størrelse. Læg fisk og kålblandingen på den nederste tredjedel af papiret, og drys salt og peber over. Fold bagepapiret om ingredienserne, og luk meget grundigt i kanterne, så det ligner en pizza calzone. Det skal være helt tæt, da saften skal blive i pakken under tilberedningen. Bag fiskepakkerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Skræl avocadoen, og skær den i mindre stykker. Hak dilden. Vend alle ingredienserne til avocadosalaten sammen, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
600 g laksefilet uden skind
½ spidskål eller anden kål
1 citron, saft og revet skal
2 spsk kapers
2 blade nori tang eller krydderurter
2 avocadoer
1 bdt dild
2 dl hytteost
1 citron, saften af
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17