Gå til sygdomsliste

Laks og kål en papilotte med avocadosalat

Portioner: 4

Fisk og spidskål pakkes i bagepapir, så al saft og kraft bevares. Åbn de lækre pakker ved bordet, så varme og duft er intakt, når du får den serveret. Spis fiskepakkerne med avocadosalat. 


Laks:

 

Tænd ovnen på 180 grader. Skær laksefileterne i stykker på cirka 3x3 cm. Skær kålen i tynde strimler. Skær nori-tang eller krydderurter i tynde strimler. 

Kom laks, kål, citron, kapers og tang i en skål, og bland det hele godt. Riv eller klip fire stykker bagepapir på ca. A4-størrelse. Læg fisk og kålblandingen på den nederste tredjedel af papiret, og drys salt og peber over. Fold bagepapiret om ingredienserne, og luk meget grundigt i kanterne, så det ligner en pizza calzone. Det skal være helt tæt, da saften skal blive i pakken under tilberedningen. Bag fiskepakkerne i ovnen i ca. 15 minutter.

Avocadosalat:

Skræl avocadoen, og skær den i mindre stykker. Hak dilden. Vend alle ingredienserne til avocadosalaten sammen, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft. 

Laks

600 g laksefilet uden skind
½ spidskål eller anden kål
1 citron, saft og revet skal
2 spsk kapers
2 blade nori-tang eller krydderurter


Avocadosalat

2 avocadoer
1 bdt dild
2 dl hytteost
1 citron, saften af