Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Giv laksefileten en sprød skorpe af ristede sesamfrø og solsikkekerner, sød chilisauce, lime og sojasauce.
Rist sesamfrø og solsikkekerner på en tør, varm pande. Kom dem i en skål sammen med chilisauce, soja og limesaft, og rør det til en tyk, lind masse.
Smør sesammassen på laksen.
Læg laksen på bagepapir i en bradepande og steg den i ovnen i ca. 25-30 minutter, alt efter laksefiletens tykkelse. Laksen må gerne have en let rå kerne. Spis f.eks. laksen sammen med asiatiske kålsalat, sursød asiatiske salat eller brune ris med sesam, pistacienødder og syltet ingefær.
Brune ris med sesam, pistacienødder og syltet ingefær
Hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold, så server laksen med f.eks. kartoffelmos (eller anden grøntsagsmos) rørt med sødmælk og olivenolie eller smør. Undlad eller spis kun lidt salat til.
ca. 750 g laksefilet
1 dl sesamfrø
½ dl solsikkekerner
½ dl sød chilisauce eller mere
2 spsk sød sojasauce (ketjap manis)
lidt limesaft, friskpresset
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17