Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En moderne udgave rejecocktailen med avocadocreme, mango, chili og koriander. Skøn som forret, let frokost eller mellemmåltid.
Steg tigerrejerne på en pande i olivenolie i ca. 3 minutter med et godt drys salt. Lad rejerne køle helt af, og pil dem.
Skær avocadoerne over, fjern stenene, og tag avocadokødet ud. Blend det med frisk koriander og lime, smag det til med salt.
Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen, og skær det i små tern. Kom skiftevis avocadocreme, mangotern og rejer i et glas. Pynt med lidt finthakket chili og frisk koriander.
Hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold kan du undlade mangoen. Rør avocadocremen op med lige så meget cremefraiche 38 % eller marscarpone, som der er avocadocreme.
Skal rejecocktailen være lettere at synke, kan du undlade mangoternene - eller blende dem til pure sammen med lidt cremefraiche. Skær evt. rejerne i mindre bidder. Anret lag af avocadocreme, rejer og evt. mangopuré.
32 tigerrejer med skal
koldpresset jomfruolivenolie
3 avocadoer
1 håndfuld frisk koriander
½-1 limefrugt, saft af
lidt flagesalt
1-2 mangoer, alt efter størrelse
lidt rød chili, finthakket
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17