Gå til sygdomsliste

Rejecocktail med avocadocreme og chili

Hurtig tilberedning
Portioner: 4
  •  
    Let at synke
  •  
    Energiindhold kan øges

En moderne udgave rejecocktailen med avocadocreme, mango, chili og koriander. Skøn som forret, let frokost eller mellemmåltid. 


Sådan gør du:

Steg tigerrejerne på en pande i olivenolie i ca. 3 minutter med et godt drys salt. Lad rejerne køle helt af, og pil dem.

Skær avocadoerne over, fjern stenene, og tag avocadokødet ud. Blend det med frisk koriander og lime, smag det til med salt. 

Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen, og skær det i små tern. Kom skiftevis avocadocreme, mangotern og rejer i et glas. Pynt med lidt finthakket chili og frisk koriander.

Tip:
  •  
    Energiindhold kan øges

Hvis du skal spise mad med højt kalorieindhold kan du undlade mangoen. Rør avocadocremen op med lige så meget cremefraiche 38 % eller marscarpone, som der er avocadocreme.

 

Tip:
  •  
    Let at synke

Skal rejecocktailen være lettere at synke, kan du undlade mangoternene - eller blende dem til pure sammen med lidt cremefraiche. Skær evt. rejerne i mindre bidder. Anret lag af avocadocreme, rejer og evt. mangopuré. 

 

Ingredienser

32 tigerrejer med skal
koldpresset jomfruolivenolie
3 avocadoer
1 håndfuld frisk koriander
½-1 limefrugt, saft af
lidt flagesalt
1-2 mangoer, alt efter størrelse
lidt rød chili, finthakket