Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Andelåret simrer sig mørt med æbler, enebær, allehånde og bouillon, og behøver ikke andet tilbehør en groft brød og en enkel salat.
Brun andelårene godt i olivenolie i en stor gryde, til skindet er sprødt og gyldent. Pil og skær løgene i smalle både, tilsæt dem til andelårene sammen med allehånde og enebær. Steg det hele godt igennem.
Fjern kernehusene på to af æblerne, og skær æblerne i smalle både. Tilsæt dem til gryden. Steg et par minutter, og hæld så fonden på, til det hele næsten er dækket. Læg låg på, og lad andelårene småsimre i ca. 45 minutter.
Tilsæt æblebåde fra de to sidste æbler og lad det hele simre videre i ca. 20 minutter. Smag retten til med lidt salt og peber.
Servér andelårene med et godt brød og en grøn salat.
Du kan lave en stor portion og fryse små portioner andelår ned. Så har du til et nemt og dejligt måltid, når energien er lille.
4 store berberiandelår inkl. overlår
koldpresset jomfruolivenolie
2 store løg
12 stk. hel allehånde
12 hele enebær
4 velsmagende danske æbler
1½ l grøntsags- el. fjerkræfond
flagesalt og friskkværnet sort peber
groft brød
salat
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17