Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Spidskål er dejligt i supper eller karryretter som denne vegetariske sag, da det bevarer den fine milde smag og sprødhed, når blot den ikke tilberedes for længe. Her har spidskål hovedrollen i en superenkel karryret med kokosmælk. Drys med ristede pinjekerner og koriander for ekstra aroma og knas.
Skær spidskålen over på langs, fjern stokken, og snit kålen i fine strimler.
Varm olivenolien op i en dyb sauterpande eller wok. Tilsæt karryen, og steg godt igennem. Kom sennepsfrø i og steg yderligere 1 minut. Tilsæt det strimlede spidskål og lad det stege et par minutter. Hæld kokosmælken ved og lad det hele småkoge et par minutter.
Smag til med salt og en smule ahornsirup. Rist pinjekernerne på en tør, varm pande. Vend dem i kålen lige inden serveringen, og drys til sidst med friskhakket koriander.
1 spidskål
koldpresset jomfruolivenolie
1 tsk karry eller mere, efter smag
1 spsk sennepsfrø
1 ds kokosmælk
ahornsirup
50-75 g pinjekerner
flagesalt
evt. frisk koriander
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17