Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Lækker vegetarisk salat af hvidkål, rødkål og gulerod med jordnødder og sesamfrø, der er vendt i en lime-ingefærdressing.
Snit rødkål, hvidkål, skrællet gulerod og forårsløg i papirtynde strimler, og bland dem sammen i en skål.
Hak jordnødderne groft, og rist dem på en tør pande sammen med sesamfrøene. Lad dem køle af, og bland dem i salaten.
Hak citrongræsset helt fint, og kom det i salaten sammen med revet limeskal og frisk koriander, som enten hakkes fint eller bruges som hele blade.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten. Lad salaten trække et øjeblik, inden den serveres.
250 g rødkål
250 g hvidkål
2 store gulerødder
2-3 forårsløg, efter smag
1 god håndfuld usaltede jordnøddekerner uden skal
3 spsk sesamfrø
1 stængel citrongræs
revet skal af 1-2 usprøjtede
limefrugter
1 lille bdt frisk koriander
saft af ½ økologisk limefrugt
2 spsk sesamolie
2 spsk koldpresset jomfruolivenolie
2 spsk sød chilisauce
1-2 spsk sojasauce
2-3 spsk friskrevet ingefær, efter smag
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17