Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Spidskål har en mild og fin smag, der bevares fint, når den dampes med skalotteløg og persillesmør, som i denne vegetariske ret.
Klargør først grøntsager og persille. Skær spidskålene i fire både. Hak skalotteløgene fint.
Steg løgene glasklare i rapsolien i en gryde ved svag varme – helst uden, at løgene tager farve. Hæld æblemost og vand på, kom spidskålene i gryden, og damp kålene mør under låg i 5 minutter.
Blend persille og smør sammen. Hæld lagen, som har dannet sig ved kålene, op til smør- og persilleblandingen, og blend straks. Smag til med salt og peber, og hæld så lagen tilbage over kålene.
Efter at lagen er blendet, må den helst ikke koge. Lad det lige få varmen og servér.
1-2 spidskål
2 skalotteløg
2 spsk koldpresset rapsolie
1 dl koldpresset æblemost
2 dl vand
1 bdt bredbladet persille
20 g smør
salt og peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17