Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Vegetarisk salat. Fennikels lette lakridssmag giver en frisk salat sammen med rucola og de syrlige, let bitre granatæblekerner og søde æbler.
Snit fenniklerne i papirtynde skiver, og skær æblet uden kernehus i helt tynde både. Bland æble og fennikel sammen med rucolaen.
Rist valnødderne gyldne på en tør, varm pande. Tryk hårdt på ydersiden af granatæblet eller pres og rul det hårdt hen over et bræt nogle gange, til kernerne løsner sig. Læg derefter granatæblet i en dyb tallerken, skær det midt over, og ryst kerner og saft ud i tallerkenen. Bland kernerne i salaten. Saften kan drikkes, eller man kan bruge den til dressingen.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over salaten. Lad salaten trække et øjeblik, drys med ristede valnøddekerner, og servér salaten.
2 fennikler
1 stort æble
2 håndfulde rucola
1 håndfuld valnøddekerner
kerner fra ½-1 granatæble, efter smag
4 spsk koldpresset jomfruolivenolie
2 spsk kirsebæreddike eller anden frugteddike
½-1 tsk ahornsirup
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17