Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Brug friske, sprøde æbler til denne vegetariske pastaret med spinat, avocado og citron.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Befri æblerne for kernehuset, og skær dem i både. Fjern stenen fra avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i tern på 2 x 2 cm. Skyl og rib spinaten.
Kom den afdryppede pasta i en skål. Bland æbler og avocado i den lune pasta, og tilsæt den friske spinat. Bland det hele med citronsaft og skal, og til slut olivenolie.
Lad det stå i et minut og trække.
Skræl appelsinerne, og skær dem i skiver. Hak mynten groft. Fjern kernerne fra melonen, og skær skrællen af. Skær melonkødet i stykker på 2 x 2 cm. Hvis du har lidt porre, så skær den i tynde strimler.
Læg appelsinerne på et fad. Drys mynten over. Læg melonstykkerne oven på. Hvis du har porre, drysses de tynde strimler over.
300 g fuldkornspasta
4 æbler
4 avocadoer
300 g frisk spinat
1 citron, saft og revet skal
1 spsk olivenolie
4 appelsiner
1 bdt mynte
1 galiamelon eller vandmelon
evt. lidt porre
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17