Gå til sygdomsliste

Fuldkornspasta med æble, spinat og avocado

Portioner: 4

Brug friske, sprøde æbler til denne vegetariske pastaret med spinat, avocado og citron. 


Pasta:

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Befri æblerne for kernehuset, og skær dem i både. Fjern stenen fra avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i tern på 2 x 2 cm. Skyl og rib spinaten. 

Kom den afdryppede pasta i en skål. Bland æbler og avocado i den lune pasta, og tilsæt den friske spinat. Bland det hele med citronsaft og skal, og til slut olivenolie.

Lad det stå i et minut og trække.

Appelsinsalat:

Skræl appelsinerne, og skær dem i skiver. Hak mynten groft. Fjern kernerne fra melonen, og skær skrællen af. Skær melonkødet i stykker på 2 x 2 cm. Hvis du har lidt porre, så skær den i tynde strimler.

Læg appelsinerne på et fad. Drys mynten over. Læg melonstykkerne oven på. Hvis du har porre, drysses de tynde strimler over.

Pasta

300 g fuldkornspasta
4 æbler
4 avocadoer
300 g frisk spinat
1 citron, saft og revet skal
1 spsk olivenolie


Appelsinsalat

4 appelsiner
1 bdt mynte
1 galiamelon eller vandmelon
evt. lidt porre