Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Hel hvede giver et groft og mættende vegetarisk tilbehør, du kan bruge, hvor du ville servere pasta, kartofler eller ris. Her er den kogte hvede vendt med citron, friske krydderurter og porre.
Udblød hvedekernerne i rigeligt vand natten over.
Næste dag kasseres vandet. Skyl hveden og kog den i frisk vand efter anvisningen på posen.
vend den færdigkogte hvede med citronsaft og -skal samt masser af friskhakkede krydderurter, lidt sirup og eddike. Smag til med salt og peber, og drys med finthakket porre.
Server hveden, mens den stadig er lun.
Hel hvede skal helst spises frisklavet, samme dag som du tilbereder den. Kommer du den i køleskabet, bliver den nemt temmelig hård i konsistensen.
3 dl hel hvede
1 økologisk citron,fintrevet skal og lidt saft af
1 stor håndfuld friske krydderurter efter smag
1 spsk ahornsirup
1 spsk sherryeddike eller anden kraftig eddike
¼-½ porre
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17